maanantai 17. elokuuta 2009

Simple car for simple man

-
Mökillä on sitten mukavaa!
Oltiin palttiarallaa viikko karanteenissa mökillä (ei, en alkanut röhkiä eikä saparokaan kasvanut). Teki hurjasti mieli neuloa, mutta omat varastot ei olleet mukana. Lähikaupasta kuitenkin löytyi Seiskaveikkaa (ja bambupuikot itse asiassa ilmaantui veskasta, naisen käsilaukusta kun löytyy kaikki tarpeellinen!).
Simple car for simple man, kerrottiin Dodgen mainoksessa 30- tai 40-luvulla. Let me introduce you to simple yarn - for a simple girl. Lämpimät on ja ihana oli neuloakin!
Oi voispa aina olla kesä. Ja mökki.
-

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Niinpä; ei mökkilomaa mikään voita:)

Hekla kirjoitti...

Tosi kivoja koirankuvia :-). Kyselin Facebookista: sinne pitää luoda oma tunnus (profiili) ja sen jälkee kutsua itselleen kavereita, jolloin näkee kavereiden kuvat. Minä liityin viime syksynä ja olen tykännyt. Siellä voi kyllä säätää julkisuusasetukset millaisiksi haluaa eli ei tarvitse paljastaa itsestään mitään mitä ei halua.

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin vastata kamerakysymykseesi. Mulla on nyt käytössä kaksi kameraa, Olympyksen digijärkkäri ja Olympuksen pikkuinen veden- ja iskukestävä pokkari. Pokkarilla tulee nykyisin kuvattua eniten, koska se on kätevä kuljettaa mukana.
t. Hekla