perjantai 24. lokakuuta 2008

Kurkkusalaattia

Mr. Hisk It toisinaan yllättää iloisesti ja tuo ruokaostoksilta lankakerän (ja muutenkin pitää ihan kiitettävästi huolta, ettei hallitus Hisk It:n lankavarasto pääse vajumaan liikaa). Valitettavasti tämä tällainen ihanuus ei kuitenkaan korreloi Mr. Hisk It:n sukkien määrään.

Lupasin kuitenkin juuri tästä langasta sukat armaalleni, lohtusukat. (Onneksi asiat kuitenkin järjestyivät, kuten niillä yleensä tapana onkin, ja elämä pujahti jälleen positiivisille raiteille. Työttömiksi jäivät lohtusukat, ei mieheni.)

Mitä vauhtia sukat valmistuivatkaan! (Varsinkin kun kiilasivat kaikkien muiden keskeneräisten töiden ohi.) Olivat valmiina jo tiistaina, mutta kun se viimeistely on niin työlästä...

Aloitettuani blogiurani tyylikkäästi haukkumalla Novitan heti ensimmäisessä postauksessa, niin vedän nyt vähän kotiinpäin: Ihanan paksua! Ihanan pehmoista! Värit paljon vähemmän kurkkusalaattimaiset livenä kuin kuvissa! Ooh! Aah!
Sukat kuitenkin menevät säälimättömään ja lahjomattomaan kulutustestiin. Tuli nimittäin halu ostaa tätä lankaa lisää. Katsotaan, mitä kestävyystesti paljastaa, mietin ostamista sitten. Ovat olleet jo puoli päivää jalassa, toistaiseksi ei ongelmia. Hyvä Novita!


Kuvausvaiheessa mietin, kuinka koijaisin eli huijaisin. Vasurisukka nimittäin on aivan erilainen, kuin oikean jalan sukka. Onneksi tarkoituksella. Opettelin itselleni uuden kärkikavennuksen ja vasemman jouduin tekemään ilman netin apua. Saattaa arvata, kuinka kävi. Rakkaani on kuitenkin ilmoittanut halukkuutensa toimia koekaniinina tällaisissa tapauksissa, on kuulemma pääasia että jalat pysyvät lämpiminä.

Oikeaan olen tyytyväinen. Tätä lisää. Sitähän sanotaan, että ihminen tarvitsee satakunta toistoa uuden asian kunnolla oppimiseen, eli enää 50 paria puuttuu. Onnekseni (ja katsojien epäonneksi) minä harvoin kyllästyn malleihin. Minusta se on nimenomaan ilo oppia malli ulkoa. (Tästä voimme päätellä, etten juurikaan tee isoisoja töitä.)


Minä en pidä nurjista silmukoista. Isojen kolmiohuivien pitkät nurjat kerrokset selvitän puhtaalla apinanraivolla. Olen kuitenkin todennut, että nurja pystyrivi siellä täällä ryhdittää sukkaa kummasti, eikä se sotke langan kuviota ollenkaan niin ikävästi, kuin 2o2n-joustin.

Pahuksen paljon puhetta yksistä sukista. Odottakaas, kun teen jotain hienompaa.


Lanka: 7V Polkka Puikot: 3,5mm Kulutus: alle kerä



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moron!
täs tulee koekommentointi.
hianot on sukkaset. saat tulla meille tekeen ne parit....saatas ihan sukkatehdas aikaseks...mä kun tykkään villiksistä valtavasti, mutta vain ensimmäisestä kappaleesta...ghhh...

Anonyymi kirjoitti...

hiihaa...ny onnistu! viimeks ei ollut tota nimi ja url-ia ollenkaan. saat musta ikuisen riesan ;O)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.