tiistai 29. syyskuuta 2009

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikä päivä!
Postissa tuli KAKSI yllätystä!

Esittelen avausjärjestyksessä.

Olin onnekas ja voitin Oranssin arvonnassa ihan vasta - pikkuisen on rouva nopea postittelemaan! Mulla taas ei muisti näemmä kanna kovin pitkälle. Mulla ei nimittäin yhtään lanttu leikannut, kun Oranssi kirjoitti käyneensä postissa. :D

Kun avasin tätä pakettia, niin puolisko repesi. Olisi kuulemma pitänyt saada kuva ilmeestä. Kieltämättä leuka saattoi vähän tipahtaa... MULLE!!! Kirjoneulelapaset!!! En muista milloin mulla on viimeksi ollut kunnon kirjoneulelapaset, mutta en kyllä sitäkään, että milloin olen saanut jotain itsetehtyä. Taitaa olla Haavistot. Ihanan pitkät!
Nämä on vielä siitä ihanat, että minähän en osaa ensinkään tehdä kirjoneuletta, joten osaan kyllä arvostaa näitä ihan hurjasti. Taatusti olleet tosi työläät.
... minusta kyllä tuntuu, etten raski käyttää noita. :F

Lisäksi Oranssin paketista löytyi kaksi kerää Fabelia! Tuliskohan näistä Baktus... (Äiti, niin mut kun kaikki muutkin!) Teetäkin oli!
Kuvissa työskentelee tarkastuslautakunta. Totesi langat erinomaisen hyviksi. Vaikka siihen Baktukseen.

Ihan kuin Oranssi olis käynyt kuvaamassa mua salaa...
Kiitos hurjasti, tuo oli aivan ihana yllätys! <3
Oon ihan liikuttunut noista lapasista, että joku raskiikin antaa tuollaiset pois.

Sitten toiseen pakettiin!
Oltiin menossa mökille saunomaan, kun avasin näitä yllätyksiä. Matkalla ehti tulla jo sen verran pimeä, että tässä vaiheessa ei enää oikein nähnyt. Piti mennä vaan käsikopelolla. Sisältö oli aivan hurjan pehmeää! Valossa tuolle pehmoisuudelle löytyi luonnollinen selitys. Lanka on nimittäin Kauhavan Kangas-Aitan Siloa, jossa on 75% merinoa ja 25% silkkiä! :)Nämä langat sain siitä (mitättömästä!) hyvästä, että jeesasin erästä nuorta virkkaajaa. Neitosella oli suunnitelmissa setti, johon kuuluisi kaulahuivi ja myssy, mutta lanka oli loppumassa. Muistelin sitä varastostani löytyvän (ja vielä kesti pitkään löytää ne eli kesti pitkään ennen kuin saapuivat perille) ja tarjosin niitä virkkuupuuhiin. Pyysin itselleni yllärin vastalahjaksi. Eikö ollutkin taktista. :o)
Toivottavasti käsityökärpänen iskisi oikein kunnolla, sekä tyttäreen että äitiin. Siihen olis kyllä hyvät mahikset, kun käy tuollaisia ihanuuksia ostelemassa... ;)

Lankaa tuli 300g. Se on niin pehmoista, etten sanoisi siloista, että sen pitää ehdottomasti päätyä ihoa vasten. Ajattelinkin tehdä siitä jonkun kauniin huivin (ehkä Lumi?) tulevan syystakkini seuraksi. Sekin on vihreä.Väreistä puheenollen.
Tuija murehti edellisen postauksen kommentissa ettei käynyt ennen lankaostoksia blogissani tekemässä agentin hommia, mutta eipä näemmä olis tarvinnutkaan, kerran on tuollainen meedio. :D Lankojen mukana tulleessa kirjeessä toivottiin, että värit osuisivat kohdalleen. No kyllä! Minusta nuo on ihan just minun värisiä lankoja.

Eikö? :)Kiitos ihan tosi paljon! Tämä oli ihana yllätys (ja ihan liikaa..!) ja minulle täysin tuntematonta lankaa! Toivottavasti saan pian raportoitua valmiista huivista. :) Tiedä vaikka kuultais pianonsoittoa tämän lankavaihdon tiimoilta aikanaan. :)

Aaah. Lähetän tämän ilon ja onnen jokaiselle lukijalle!
Ehkäpä laitan itsekin hyvän kiertämään jonkun hetken päästä.


-

7 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Nuo lapaset on kauniit. Minusta kyllä parhaiten osoitat niille arvostusta pitämällä niitä mahdollisimman paljon, ne on tarkoitettu käyttöön eikä komeroon.

Marjut kirjoitti...

Tosi kauniit lapaset! Sinulla oli tosi hyvä postipäivä:)

Samma kirjoitti...

Onpa ollut ihana pakettipäivä :)

Outi kirjoitti...

Sinut on haastettu, kurkkaapa blogiini =)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Kauniit lapaset olet saanutkin!
Mielen kiintoista lankaa tuo silo..

Insanity_ kirjoitti...

Vitsi miten kivat postiyllätykst :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kuulla, että lanka oli sulle sopivaa. En todella tiedä langoista muuta, kuin minkä olen JaanaMaassa oppinut. Sieltä ovat tuttuja sanat neulottavuus ja pilkkoutuminen (eipä taida olla just edes toi sana, mutta tarkoittanee jotain langan hiutuloiden eriytymistä toisistaan...).

Ihanaa neulontaelämää kauhavalaisten kanssa.

Tuija